Robust och ungdomlig. Kraftfull och effektiv. Funktionell och mångsidig. Audi Q2 kombinerar karakteristiska SUV-funktioner med smidigheten hos en kompakt sportbil. Bilens längd mäter till endast 4,19 meter!
Med Q2 tar sig Audi in i ett nytt marknadssegment – små suvar. Anslutningar, infotainment och assistanssystem har lösningar från fullstorleksklassen och de kraftfulla motorerna tillsammans med väl avstämd fjädring samt permanent fyrhjulsdrift (Quattro är ej standard) gör Q2 mycket rolig att köra.

I krocktesten visade Q2 på hög säkerhet och kammade hem 5 av 5 stjärnor.

Med Apple CarPlay kan du enkelt ta hjälp av mobilen för att exempelvis navigera. Lägger du till Cockpit-paket ingår internetuppkoppling men också MMI Navigation Plus, digital instrumentering med valbara visningslägen. Fördelen med digital instrumentering är att du kan välja vilket instrument du vill prioritera, exempelvis navigeringskarta, hastighetsmätare etc.

Audi Q2 bjuder på kvalitativ körupplevelse och godis för ögonen, men smakar det så kostar det. Standardpriset ligger på hela 248 000kr, vilket är nästan det dubbla priset i jämförelse med exempelvis Hyundai iX35 (149 900kr).

This entry was posted in SUV and tagged , .

Testbil

Årsmodell:
Pris: kr

Positivt

Negativt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =